+373 22 000 638 infomd@asfarma.com

PasiValeM

PasiValem 5 HTPTM

Compoziția:

                                                  1 comprimat conține

Denumirea substanței

cantitatea

Passiflora (Passiflora incarnata)

300 mg

Magneziu oxid (corespunde 100 mg Mg)

167 mg

Valeriană (Valeriana officinalis)

120 mg

5 Hidroxitriptofan (5 HTP)

100 mg

Melissa (Melissa officinalis)

80 mg

excipienți:  celuloză microcristalină, polivilpirolidon,  amidon de porumb, săruri de magneziu

Descrierea produsului

Passiflora

Extractul de Passiflora este obținut din planta Passiflora incarnata. Passiflora conține alcaloizi flavonoide, cummarine, chinone. Are un efect calmant în anxietate, iritabilitate și tensiune nervoasă, îmbunătățește starea de spirit, normalizează somnul, îmbunătățește performanța generală, are un efect pozitiv în manifestările menopauzei, atenuează simptomele sindromului premenstrual și ajută în durere de diferite origini.

Oxid de magneziu

Magneziul este implicat în diverse procese metabolice, în principal legate de producția sau consumul de energie. De asemenea, îmbunătățește acțiunea multor enzime, este implicată în reglarea excitabilității neuromusculare, activitatea cardiacă, normalizarea tonusului vascular, menținerea echilibrului electrolitic. Lipsa de magneziu provoacă o perturbare a proceselor metabolice, funcționarea sistemului nervos, care poate duce la fenomene precum iritabilitate crescută, oboseală, scăderea memoriei și atenției, tulburări de somn, palpitații, spasme vasculare, crampe musculare și senzații de furnicături. Restabilirea deficienței de magneziu ajută la reducerea oboselii, iritabilității și anxietății, crește capacitatea de lucru, îmbunătățește somnul, relaxează mușchii și elimină crampele.

Valeriana

Rădăcinile și rizomii de valeriană (Valeriana officinalis) conțin diverse substanțe biologic active, inclusiv uleiuri esențiale, acizi organici, alcaloizi, compuși glicozizi, tanini, rășini, unele cetone, terpenoizi, amidon și multe altele Datorită conținutului acestui complex de substanțe biologic active, valeriana are un efect sedativ ușor, anti-anxietate, ajută la îmbunătățirea somnului și la creșterea duratei sale, facilitează adormirea și crește rezistența sistemului nervos la factorii de mediu

5-Hidroxitriptofan (5-HTP)

5-Hidroxitriptofanul este un derivat al aminoacidului esențial triptofan. Odată ajuns în organism, triptofanul este transformat în 5-hidroxitriptofan, din care se formează serotonina. Serotonina, fiind un mediator regulator al sistemului nervos central, are un efect benefic asupra stării emoționale, pentru care a primit numele de „hormon al fericirii”. Prin urmare, cu cât mai mult 5-hidroxitriptofan în organism, cu atât nivelul de serotonină „hormon al fericirii” este mai mare. Deficiență de serotonină sau conversie afectată a 5-hidroxitriptofanului în serotonină duce la o stare de spirit proastă, anxietate și insomnie. Întrucât corpul uman nu este în măsură să sintetizeze aminoacidul triptofan (precursorul 5-hidroxipriptofanului), acesta trebuie să fie furnizat cu alimente în cantități suficiente. În condiții moderne, nu este întotdeauna posibilă echilibrarea nutriției, astfel încât organismul să primească cantitatea necesară de aminoacizi esențiali. 5-hidroxitriptofanul ca parte a suplimentului alimentar biologic activ PasiValeM 5- HTP, accelerând formarea serotoninei într-un mod natural, ajută la reducerea excitabilității sistemului nervos și normalizează somnul.

Melissa

Melissa este o plantă erbacee ale cărei frunze și tulpini conțin ulei esențial, tanine, acizi organici, flavonoizi, caroten, vitamina C, zaharuri, săruri minerale. Datorită prezenței uleiurilor esențiale, are un miros și un gust specific de lămâie. Melissa ajută la îmbunătățirea metabolismului, digestiei, crește pofta de mâncare, ajută în stările de greață, flatulență (formarea excesivă de gaze în intestine), constipație. Proprietățile calmante și relaxante ale balsamului de lămâie ajută la restricțiile dietetice, afectând în mod benefic sistemul nervos și ameliorează crampele de foame în stomac. Iarba de lămâie poate fi folosită și de femei în timpul menstruației precum și pentru a reduce manifestările menopauzei.

Recomandări de utilizare

Ajută în tulburările de somn; facilitează adormirea, prelungește și îmbunătățește somnul.

Eficient pentru tulburările sistemului nervos, cum ar fi excitabilitatea emoțională crescută, iritabilitatea, anxietatea.

Poate fi eficient in dereglări funcționale ușoare ale tractului gastro-intestinal, inclusiv flatulență (formarea excesivă de gaze în intestine), constipație.

Ajută în ameliorarea simptomelor fibromialgiei (durere musculară comună și durere cronică în anumite puncte de durere din corp), inclusiv durere, rigiditatea de dimineață, anxietate, depresie și oboseală.

Ajută la ameliorarea cefaleei cronice.

Ajută la reglarea tendinței de supraalimentare legată de obezitate.

Ajută la ameliorarea crampelor nocturne.

Ajută la reducerea simptomelor menstruale (cum ar fi hipersensibilitate, iritabilitate emoțională, crampe, durere).

Ajută la ameliorarea simptomelor menopauzei: tensiune nervoasă, insomnie, reduce severitatea și frecvența bufeurilor, atacuri de iritare, dureri de cap.

Contraindicații

Hipersensibilitate la orice component a suplimentului alimentar.

Doza zilnică recomandată

Adulți, copii și adolescenți peste 12 ani – 1 comprimat pe zi după masă.

Măsuri de precauție

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.

Nu este un medicament.

Nu conține organisme modificate genetic (OMG).

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Condiții de păstrare

A se păstra la  temperaturi sub 25 ° C, în ambalajul original.

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor

Conţinutul ambalajului

Este disponibil în cutii a câte 3 blistere, câte 10 comprimate fiecare, împreună cu prospectul pentru administrare în cutie de carton.

Producător:

Reform Pharma Ilach Kimya Gyda Cosmetic Tij. San. A.Ș.

Sheriffali Mahallesi Beyit Sokak No. 26/1

Umran / Istanbul / Turcia

 

Drepturile de marketing aparțin companiei „Asfarma”